Mikä on Foundation Medicine?

Syöpädiagnoosin jälkeen potilaan ja hänen läheistensä elämän perusta pitää rakentaa uudelleen. Jotta tarjolla olisi toivoa paremmasta ja varmuus siitä, että kaikki keinot on käytetty, me Foundation Medicinellä haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden syövän täsmähoitoon.

Roche & Foundation Medicine (logot)Kaikilla meistä on ainutlaatuinen geeniperimä, jossa tapahtuvat muutokset voivat aiheuttaa syövän. Koska jokainen syöpä on yhtä yksilöllinen kuin sormenjälki, tulee myös syöpähoitojen olla yksilöllisiä. Luotettava ja kattava Foundation Medicine syövän geenianalyysipalvelu auttaa löytämään parhaan mahdollisen lääkehoidon syövän nujertamiseksi.

Olemme Rochen omistama, maailman johtava syövän geenianalyysipalveluiden tarjoaja ja geenitutkimusyritys. Rochen osaaminen syövänhoidossa ja Foundation Medicinen teknologia yhdistyvät kehittämässämme palvelussa, joka perustuu jatkuvasti kasvavaan, jo yli 400 000 testatun potilaan maailmanlaajuiseen tietokantaan. Mitä enemmän tiedämme geeneistä, sitä tarkempia tuloksia saamme tulevaisuudessa täsmähoidon perustaksi. Roche ja Foundation Medicine tekevät yhteistyötä tuodakseen täsmälääketieteen kaikkien syöpäpotilaiden saataville ympäri maailman.

Älykkäämpi ja tehokkaampi tutkimus sekä kehitystyö johtaa parempiin hoitotuloksiin. Mielestämme syövän geenianalyysin tulisi olla kaiken hoidon lähtökohta ja lääkärin luottomenetelmä – ei viimeinen oljenkorsi.

Tutustu syövän geenianalyysipalveluumme tarkemmin täällä.

 

 

 

 

 

M-FI-00000135